Herorientatietraject

Herorientatietraject Loopbaan (3 mnd)

Investeer in een stevig fundament
Investeer in een stevig fundament

Een fundament

onder

je plan.

 

  

 

Er zijn tijden in je leven dat zaken bijgesteld moeten worden.

Dat zijn belangrijke tijden.

Je weet dat de keuzes die je nu maakt, gevolgen hebben voor de langere termijn.

Met een goed fundament onder je plan zul je de toekomst met meer vertrouwen tegemoet gaan.    

 

 

Wanneer? 

  • Als je je afvraagt of je nog op de goeie plek zit en je wilt heroriënteren op je werk, werkplek en carriere 
  • Bij werkdruk en werkstress

Wat gaan we doen?

  • werken aan je balans
  • een persoonlijk en zakelijk krachtenveldonderzoek
  • knelpunten, risico’s en ondersteuningsbehoefte in kaart brengen
  • samen een concreet oplossingsvoorstel richting werkgever maken

Dit oplossingsvoorstel lichten we door op operationele, technische, juridische en financiële prestatie-indicatoren. Zo weten alle betrokkenen waar ze 'ja!' tegen zeggen. 

 

De Vrijplaats®

In de Vrijplaats® word je geholpen het plezier in je werk en leven weer terug te vinden. De ontspannen en tevens krachtige werkwijze van de Vrijplaats is met name geschikt als je in een proces zit van herstellen, (nieuwe) keuzes maken, voorwaarden creeren en onderhandelen met je omgeving. Kernbegrippen zijn veiligheid, integrale dienstverlening, zelfsturing en een zingevende benadering. Meer over de Vrijplaats® lees je hier.

 

Praktische info

Het gaat om 8 tweewekelijkse coachingsessies van ca 2 uur. Je maakt van elke sessie zelf een kort reflectieverslagje en soms krijg je bepaalde opdrachten mee naar thuis. We ondersteunen de communicatie met je werkgever en andere betrokkenen, zoals je partner of (medische of juridische) professionals (max 4 uur). Indien nodig hebben we daar samen een gesprek mee. Er is dus oog voor alle betrokken partijen. 

 

Investering

Prijs op aanvraag.  

  

Anderen over onze dienstverlening

'Ik waardeer de vrijplaatscoaching als zeer goed! Ik ben krachtiger geworden, heb meer zelfvertrouwen gekregen en er is meer realisme ontstaan over het toekomstperspectief.'  V. Projectontwikkelaar in Welzijnsector

 

'Paul is een gewetensvol mens die mij als 'persoonlijke coach' geholpen heeft om mij te begeleiden bij mijn persoonlijk leiderschap' . Iedereen die in een bepaalde levensfase komt zou door hem en zijn team geholpen zijn om zichzelf weer een flinke steun in de rug te geven. Nieuwe perspectieven aangereikt te krijgen, zowel in werk- en privé omstandigheden.' D. Minderman, interim manager

Lees hier meer testimonials. 

 

Contact  

Interesse? Bel ons op 06 3040 3330 voor een afspraak!