Wie zijn onze klanten?

Wij werken vooral voor Zorg en Welzijnsorganisaties in de regio Amsterdam. 

De (zorg)professionals, medewerkers en leidinggevenden die door ons begeleid worden hebben vaak een schat aan ervaring en liefde voor hun werk. Over het algemeen zijn het gedreven professionals, die zichzelf geven om - ondanks alle bezuinigingen - goede zorg te leveren aan patiënten en cliënten en er het beste van te maken. Maar die helaas ook last hebben van werkdruk en werkstress, waardoor het wel eens mis gaat. 

 

Denk aan: 

  • Een conflict op het werk, met een collega of leidinggevende
  • Met stressklachten in de Ziektewet zitten of dreigen te gaan, door problemen op sociaal vlak en/of over de inhoud van het werk.
  • Psychosociale arbeidsbelasting: (seksuele) intimidatie, agressie en geweld, pesten en werkdruk.  

Wij begeleiden al meer dan 15 jaar mensen met precies deze klachten, en ontwikkelden daar een speciale begeleidingsformule voor: de Vrijplaats®. De Vrijplaats® staat voor een veilige en positieve aanpak, gebaseerd op zelfreflectie, zelfsturing en een zingevende benadering. 

 

De Vrijplaats® zet mensen weer in hun kracht; helpt ze weer in balans te komen, en de regie terug te pakken over hun eigen leven en werk. De Vrijplaats® staat ook voor win-winoplossingen: ons uitgangspunt is dat iedereen er op vooruit moet gaan, ook de organisatie. 

 

Wil je weten wat mensen van de begeleiding vonden? Lees hier hoe anderen de Vrijplaats® ervaren hebben!