Leiderschapscoaching bij werkdruk en werkstress

Leiderschapscoaching op basis van natuurlijke principes (Jaarprogramma)

Leiderschapscoaching op basis van natuurlijke principes (Jaarprogramma)
  • Moet je erg veel ballen in de lucht houden? 
  • Dreigt je motivatie soms uitgeput te raken? 
  • Wil je groeien in je rol als leider van je team, of van je eigen leven in zijn totaliteit?

Authentiek leiderschap is niet altijd eenvoudig. Balans houden ook niet. Het kan erg verhelderend zijn om je vraagstukken zo nu en dan eens met een buitenstaander te bespreken. Met circa één prettig (en hopelijk inspirerend) gesprek per maand ga jij de balans creeren waar je zo'n behoefte aan hebt. 

Hoe ziet het leiderschapscoaching traject er uit

Het doel is steeds het vinden van die o zo kostbare natuurlijke balans in je werk en leven. Daartoe laat ik je bewust verbinding maken met de natuur en met natuurlijke principes, precies zoals die in het seizoen waarin we op dat moment leven navoelbaar zijn. Daartoe maken we aan het begin van het seizoen één keer samen een wandeling buiten, en hebben we één keer per maand een gesprek binnen. 

 

seizoenscoaching-tekening (2) De natuur biedt een geweldig referentiekader om zaken in balans op te pakken. Elk seizoen genereert specifieke vragen met betrekking tot je activiteiten en hoe je daar leiderschap over kunt nemen. We onderzoeken steeds opnieuw wat zorg, versterking en koestering behoeft. Met de natuur als spiegel pluk je soms inzichten uit de lucht die je zelf eerder niet eerder bedacht. Het gaat je helpen een natuurlijke logica, orde en kadans in je activiteiten aan te brengen.

 

Je leven meer synchroniseren met de seizoenen en organiseren op basis van natuurlijke principes werkt verrijkend en inspirerend. Het levert je plezier, energie en verhoging van je productiviteit op. 

Praktische info

  • We ontmoeten elkaar in totaal 4 keer per seizoen (3 keer binnen, 1 keer buiten) voor de duur van 2 uur. Genoeg tijd dus om al je onderwerpen in te brengen. 
  • Je profiteert het meest van de ontmoetingen als je voor jezelf na afloop van het gesprek  zaken opschrijft die je wilt onthouden. 
  • We creëren samen jouw persoonlijke Seizoenskaart: een zelfsturingskaart met je eigen thema's, aandachtspunten en beelden. 

Duur: een jaartraject, afneembaar per seizoen

 

NB Dit jaarprogramma is bedoeld voor ondersteuning bij 'het lopende bedrijf van je leven'. Heb je nou één gekaderd (innerlijk) conflict of probleem, waar je een doorbraak in wil maken, kies dan liever voor een Transformatief Conflict & Lifecoachingtraject

Contact

Bel om een afspraak te maken met Paul of aleXandra, of stuur een berichtje via het contactformulier: 

 

Klinkt goed. Ik ga contact opnemen. 

 

 

NB Meer weten over de vergoeding van kosten? Check deze pagina

NB Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing