Leiderschapscoaching

  • Zou je graag de inspirator in jezelf meer aanspreken en je leiderschap meer vorm geven?
  • Zou je gericht willen werken aan het verminderen van de werkdruk en werkstress in je team?
  • Zou je de dingen meer op een natuurlijke manier willen organiseren, zodat teamleden zich meer mens (en minder productiemiddel) voelen op hun werk?

Dan is hier het goede nieuws. 
Het kan. 
Sterker nog: het is je heilige taak om de overload te doseren. 
Want de overload moert alles kapot. 

Voor wie precies?

Voor leidinggevenden in de Zorg of Welzijn sector.

Wat houdt het in?

Leidraad voor dit traject is de natuur. De natuur heeft belangrijke lessen voor ons in petto met betrekking tot organisatie. Zoals bijvoorbeeld dat je moet zaaien voordat je kunt oogsten. En dat er voor alles een optimale tijd en plek is. Als ook: dat alles vergankelijk is.
 

In dit coachingtraject gaan we verbindingen leggen tussen de dynamieken van de verschillende seizoenen en jouw realiteit. In het voorjaar accentueer je andere zaken dan in de zomer, de herfst of de winter. Volgens de principes van de natuur werken brengt een navoelbare logica, verbinding en rust in de werkzaamheden. Daar vaart iedereen wel bij. 

 

Hoe gaat het in zijn werk

Per seizoen heb je drie coachingsessies, dat wil zeggen één per maand. 

Bij elk seizoen horen seizoensgebonden vragen die je jezelf gaat stellen met betrekking tot je werk en leiderschap. Op zelfsturingsniveau onderzoeken we wat koestering, zorg en versterking behoeft. En verder worden - net als bij andere vrijplaatscoaching - behalve cognitieve coaching, ook ontspanningstechnieken en imaginatie functioneel ingezet om je reflectievermogen en inzichten te verdiepen. We ronden het seizoen af met een Seizoenskaart met daarop jouw thema's, aandachtspunten en beelden. 

Praktische info

Het traject bestaat uit 3 sessies van 2 uur per seizoen. Na elke sessie maak je een kort reflectieverslag (alleen over wat jij wilt onthouden) en ga je aan de slag met je inzichten. 

Investering

Duur: een jaartraject, afneembaar per seizoen
Prijs per seizoen: €450 ex BTW

Contact

Wil je een van ons eerst graag ontmoeten? Bel om een afspraak te maken Alexandra op 06 3040 3330 of stuur een berichtje via het contactformulier: 

 

btn_meer_weten