Masterclass Het Geheim van Conflictbevrijding

Ben jij vertrouwenspersoon, geestelijk verzorger of coach? Heb je het gratis E-book gedownload en ben je nieuwsgierig geworden naar de kunst van het conflict bevrijden? 

 

De eendaagse live Masterclass ‘Het geheim van Conflictbevrijding’ is de eerste module van de Opleiding tot Conflictbevrijder. Deze verdiepingsmodule is uitstekend los te volgen!

 

» » »  De Masterclass behandelt de twee belangrijkste aspecten voor succesvolle begeleiding: het gevoel van veiligheid en het vermogen tot zelfreflectie. In de Masterclass leer je hoe je dit kunt optimaliseren bij je cliënt. « « «

Op deze dag leer je:    

vogel geknipt

  • Hoe je de specifieke conflictmindset van je cliënt herkent en deze verbindt met een passende groeimindset (om zo op persoonlijk niveau een bodem te leggen onder diens bevrijdingsproces)
  • Hoe je het gevoel van veiligheid optimaliseert bij je client (en daarmee je effectiviteit als conflictbegeleider verbetert)
  • Hoe je met behulp van een tool het reflectievermogen van je cliënt verbetert (waardoor deze gemakkelijker en sneller zijn eigen aandeel ziet en verantwoordelijkheid neemt).
  • Wat de 7 vaardigheden van een conflictbevrijder zijn

In de Masterclass gaan we zoveel mogelijk ook van elkaar leren. Graag richt ik de bijeenkomst zo in, dat we deze kunnen ervaren als een warme ontmoeting van ‘kindred souls’. Dus niet alleen theorie, maar ook ontmoeting en uitwisseling.

Data 

28 augustus 2019 of  4 september 2019
Tijd: van 9.00 tot 17.00 uur.  

LocatieFoto Meerpadkerk 

De Meerpadkerk in Amsterdam Noord, Meerpad 9, 1025 LA, Amsterdam Noord Google adres 

Investering

€197 ex BTW, inclusief koffie en thee en een lekkere, gezonde lunch. NB Bij deelname aan de Opleiding wordt deze prijs in mindering gebracht op de opleidingsprijs.

 

Interessant, ik meld me aan!