Masterclass Het Geheim van Conflictbevrijding

Masterclass Het Geheim van Conflictbevrijding

Nieuwsgierig naar de kunst van het conflictbevrijden? Maak op deze verdiepingsdag voor professionals op inspirerende wijze kennis met transformatieve conflict- & lifecoaching! 

 

Als conflictbevrijder help je je coachee een conflict of dilemma zèlf op te lossen en om te buigen naar een positieve ontwikkeling. Je faciliteert je coachee op maar liefst 3 niveaus: bij het hanteren, benutten èn loslaten van de situatie. 

 

Deze Masterclass is bedoeld voor coaches, psychologen, geestelijk verzorgers, BMW-ers, vertrouwenspersonen en mediators  

In de  Masterclass 'Het Geheim van Conflictbevrijding'   maak je kennis met een transformatief coachingmodel en leer je:   

  • wat het geheim van conflictbevrijding is
  • hoe je het gevoel van veiligheid van je coachee optimaliseert (het fundament onder het bevrijdingsproces)
  • een handig hulpmiddel om het reflectievermogen van je coachee te verbeteren (waardoor ze sneller hun eigen aandeel en nieuwe mogelijkheden zien en jij minder hard hoeft te werken);
  • wat de 8 vaardigheden van een conflictbevrijder zijn

 

NB Deze Masterclass is de eerste trainingsdag van de Opleiding tot Conflictbevrijder, maar is uitstekend los te volgen!

 

Dus… zin in zo'n fijne verdiepingsdag?

 

Ja, interessant!

 

Monique Visser (bemiddelaar Belastingdienst): 'Geweldige Masterclass conflictbevrijding gedaan! Ontzettend leerzaam voor iedereen. Alexandra is ontzettend bedreven om jou écht iets bij te brengen en kan dat ook. Je blijft echt bij de les en de oefeningen zijn ook echt bijzonder vond ik. Ontzettend leerzaam voor iedereen in iedere fase van zijn eigen leven en met dat van anderen. Dank!!'

  

Data 

- vrijdag 10 september 9.00 - 17.00 uur
Vanwege Corona max 6 deelnemers per workshop . 

 

Kun je niet op deze data, maar heb je wel interesse? Geef je dan op voor een nieuw te vormen groep. Zodra er voldoende interesse is, neem ik contact met je op om de datum te gaan plannen. 

 

Locatie 

Het Coachhuis, Binnenkant 24, op 5 minuten loopafstand van Amsterdam CS

 

Investering

€247 ex BTW, inclusief koffie en thee. Maar als je besluit mee te doen aan de Opleiding dan wordt dit bedrag later in mindering gebracht op de opleidingsprijs.

 

 Leuk, ik meld me aan.