Masterclass Het Geheim van Conflictbevrijding

Masterclass Het Geheim van Conflictbevrijding

Ken je dat? Dat je coachee of cliënt vast zit in een bepaald (innerlijk) conflict en dat er eigenlijk geen doorkomen aan is? Het gevoel dat de tijd die je erin stopt nauwelijks impact heeft, aangezien je coachee maar geen verantwoordelijkheid, of iets van positieve actie onderneemt. Geen zorgen: je bent niet de enige profesional die dit overkomt. Conflictcoaching is dan ook een vak apart. 

 

Van conflictbegeleider naar conflictbevrijder

Als psychosociaal hulpverlener of geestelijk verzorger heb je vaak te maken met mensen die in conflict zijn. Ofwel met zichzelf, ofwel met een ander. Vanuit jouw rol is het belangrijk te beseffen dat er een wezenlijk verschil zit tussen een conflict helpen afhandelen (conflictbegeleiding bieden) en er een helpen oplossen (conflictbevrijding faciliteren). 

 

Maar wanneer is een conflict opgelost? Wanneer je coachee of cliënt er geen last meer van heeft! Als conflictbevrijder kun je dit proces versnellen door je coachee te leren het (innerlijke) conflict beter te hanteren, te benutten èn los te laten. Een conflictbevrijder kan dus ook van betekenis zijn voor iemand wiens tegenpartij niet openstaat voor een gesprek of oplossing!

 

Nieuwsgierig geworden naar de kunst van het conflictbevrijden? Leer de eerste, cruciale techniek daartoe op de verdiepingsdag over transformatieve conflict- & lifecoaching! 

 

Voor wie?

Deze Masterclass is bedoeld als verdiepingsdag voor geestelijk verzorgers en psychosociale begeleiders, zoals o.a. coaches en psychologen. 

 

Wat je gaat leren

In de  Masterclass 'Het Geheim van Conflictbevrijding'  komen de volgende onderwerpen aan de orde: 

  • een bevrijdende visie op conflict
  • van conflictmindset naar groeimindset 
  • het Vrijplaatsmodel voor de transformatie en oplossing van (innerlijk) conflict
  • het geheim van conflictbevrijding 
  • een simpele, praktische techniek om de zelfreflectie en de constructieve zelfsturing van je coachee te verbeteren (waardoor ze sneller hun eigen aandeel en nieuwe mogelijkheden zien en jij minder hard hoeft te werken);
  • de 8 vaardigheden van een conflictbevrijder 

Bonus: Cheatsheet van Conflictmindset naar Groeimindset. 

 

NB Deze Masterclass is de eerste trainingsdag van de Training Transformatieve Conflictcoaching, maar is uitstekend los te volgen!

 

Dus… zin in zo'n fijne verdiepingsdag?

 

Ja, interessant!

 

Enkele reviews

Bertien Mulders (psycholoog) 'Ik vond de masterclass "het geheim van conflictbevrijding" erg inspirerend en goed gegeven door Alexandra! Ik zal hiervan gebruik gaan maken binnen mijn werk als GZ-psycholoog. IK kijk uit naar een volgende boeiende masterclass van Alexandra! "

 

Monique Visser (bemiddelaar Belastingdienst): 'Geweldige Masterclass conflictbevrijding gedaan! Ontzettend leerzaam voor iedereen. Alexandra is ontzettend bedreven om jou écht iets bij te brengen en kan dat ook. Je blijft echt bij de les en de oefeningen zijn ook echt bijzonder vond ik. Ontzettend leerzaam voor iedereen in iedere fase van zijn eigen leven en met dat van anderen. Dank!!'

  

Datum

- Vrijdag 19 november 9.00 - 17.00 uur 
Vanwege Corona min 4, max 6 deelnemers per workshop . 

 

Kun je niet op deze datum, maar heb je interesse? Geef het even door, dan neem ik contact met je op zodra er een nieuwe datum bijkomt.  

 

Locatie 

Het Coachhuis, Binnenkant 24, op 5 minuten loopafstand van Amsterdam CS

 

Investering

€247 ex BTW, inclusief koffie en thee. Maar als je besluit mee te doen aan de Opleiding dan wordt dit bedrag later in mindering gebracht op de opleidingsprijs.

 

 Leuk, ik meld me aan.