Mindsetvideo 'Veranker je Vrije Positie'

'Change your thoughts, and you change your destiny.' 

 

Je vrije positie cultiveren
Meer innerlijke vrijheid ervaren is een groot goed, dat je niet in een handomdraai bereikt. Omdat je altijd geconfronteerd wordt met nieuwe uitdagingen, zal het op een bepaalde manier ook altijd onderhoud blijven vergen. Maar... het verankeren en onderhouden ervan kan met de huidige technologie wel stukken sneller!

 

Met behulp van de Mindsetvideo Veranker je vrije Positie kun je in ca 3 weken tijd je innerlijke vrijheid in je onderbewuste verankeren. Hierdoor kun je in lastige situaties beter bij jezelf, en gemakkelijker in contact met de ander blijven. Je voelt je rustiger en kalmer en wordt minder snel in het conflict gezogen. 

 

Wow, dat wil ik!

 

Wat is een mindsetvideo?

Een mindsetvideo is een korte video van ca 3 minuten, waarmee je je bewuste en je onderbewuste op één lijn brengt. De video bevat positieve beelden en affirmaties rondom een bepaalde gewenste mindset, in dit geval: elegant en overtuigend met conflict om gaan. In de ondertiteling bij de beelden lees je om welke affirmaties het gaat. Bijvoorbeeld: 'Ik ga met gemak om met alles wat er op me af komt.' Of: 'Mijn geest is ontspannen en stressvrij.' Deze affirmaties (in totaal 20) zijn bovendien zo'n 1000 keer subliminaal in de muziek verwerkt. (Subliminaal wil zeggen dat je ze niet of nauwelijks hoort, maar dat je onderbewuste ze prima kan waarnemen en opnemen.) Dus in plaats van 1 keer hoort je onderbewuste elke affirmatie zo'n 50 keer. Hierdoor worden er versneld nieuwe neurale paden aangelegd in je brein. Deze nieuwe neurale paden maken dat je van binnenuit de impuls krijgt om daardwerkelijk te gaan handelen naar de door jou gewenste overtuigingen. 

 

Heb je een dergelijke mindsetvideo wel nodig? 
Ben jij gewoonlijk in staat daadwerkelijk uit te voeren wat je je voorneemt, dan heb jij waarschijnlijk geen mindsetvideo nodig. Stel je moeilijke dingen daarentegen vaak uit, of doe je in de praktijk iets anders dan je je voorgenomen had, dan wil jouw onderbewuste iets anders dan je bewuste. Je bedenkt bijvoorbeeld: ik ga een gesprek aan met m'n collega, maar om de een of andere reden komt het er nooit van. Of zeg je hele andere dingen dan je van plan was. Dat is niet fijn, want daardoor gaan conflictsituaties steevast ten koste van jou!

 

Met de mindsetvideo synchroniseer je je onderbewuste met wat je bewust wil, en word je meer de persoon die je van binnen graag wil zijn.  

 

Bestel hier je mindsetvideo!

 

Zo gemakkelijk werkt het
Om de overtuigingen in je onderbewuste te implanteren dien je de video minimaal 3 weken lang 2 keer per dag te bekijken en beluisteren, liefst met koptelefoon of oortjes. De beste tijd om dit te doen is meteen na het wakker worden (nog voor je opgestaan bent) en vlak voor het slapen gaan (als je al in bed ligt). Natuurlijk kun je ook overdag kijken, maar hoe meer ontspannen je brein is, hoe gemakkelijker de boodschappen in je onbewuste opgenomen worden.

 

Overtuigend wetenschappelijk bewijs
Wellicht vraag jij  je – net als ik aanvankelijk – af of dit wel echt werkt. Het lijkt zo simpel: je conflictvaardigheid verbeteren door 3 weken lang naar een videootje kijken. Is dat geen sprookje? 

Nee dus. Het werkt echt. Er is veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en er is vanuit de neurowetenschap volop bewijs voor gevonden. Lees bijvoorbeeld NeuroWisdom (Waldman & Manning, 2017), of Words can Change your Brain (Newberg & Waldman, 2013),  of The Power of Your Subconscious Mind (Murphey, 2008). Jezelf blootstellen aan subliminale boodschappen heeft een bewezen meetbaar en duurzaam effect op je brein. En gecombineerd met de positieve en inspirerende beelden nestelen ze zich nog gemakkelijker in je onbewuste. Sneller dan op deze manier jezelf bijsturen en je leven in goede banen leiden bestaat niet. 

 

Is er ook een contra-indicatie?

Nee. Voor zover bekend niet. 

 

Geinteresseerd? 

Zit je in een moeilijke tijd in je leven en wil je gemakkelijker en creatiever met die situatie om kunnen gaan, dan is een mindsetvideo de gemakkelijkste en goedkoopste krachtige ondersteuning die je maar kunt bedenken. Klik op de button hieronder om de Mindsetvideo Veranker je Vrije Positie te bestellen. 

 

Bestel hier je mindsetvideo!