Overtuigend conflict hanteren met mindsetvideo

Mindsetvideo 'Veranker je Vrije Positie'

Met deze mindsetvideo kun je versneld je vrije positie in je onbewuste verankeren, waardoor je in lastige situaties beter bij jezelf en gemakkelijker in contact met de ander kunt blijven.

 

Vind jij het lastig om iemand aan te spreken? Laat jij je erg snel meeslepen door je emoties of je oordeel? Dat kan best wel nadelig zijn. Niet alleen voor die ander, maar vooral ook voor jezelf! Het vreet energie, en het is in niemands voordeel.  

 

Je Vrije Positie cultiveren

Meer innerlijke vrijheid ervaren is een groot goed, dat je niet in een handomdraai bereikt. Omdat je altijd geconfronteerd wordt met nieuwe uitdagingen, zal het op een bepaalde manier ook altijd onderhoud blijven vergen. Maar... het verankeren en onderhouden ervan kan met de huidige technologie wel stukken sneller!

 

Met behulp van de Mindsetvideo Veranker je vrije Positie kun je in ca 3 weken tijd je innerlijke vrijheid in je onderbewuste verankeren. Hierdoor kun je in lastige situaties beter bij jezelf en gemakkelijker in contact met de ander blijven. Je voelt je rustiger en kalmer en wordt minder snel in het conflict gezogen. De mindsetvideo maakt mogelijk dat je sneller meer de persoon wordt, die je van binnen graag wilt zijn. 

 

Wow, dat wil ik! 

Wat is een mindsetvideo?

Change your mind Een mindsetvideo helpt je om versneld een bepaalde gewenste mindset te verankeren in je brein. In dit geval: elegant en overtuigend met conflict en lastige situaties om gaan. Concreet is het een korte video van 3 minuten met positieve beelden en een muziekje, waaraan subliminaal positieve affirmaties en ontspannende brainwaves zijn toegevoegd. De affirmaties (in totaal 20) zijn allen gericht op gemakkelijker met lastige situaties omgaan, bijvoorbeeld: 'Ik ga met gemak om met alles wat er op me af komt.', of: 'Mijn geest is ontspannen en stressvrij.' 

 

De gebruikte affirmaties zijn als ondertiteling toegevoegd aan de beelden en 1000 keer subliminaal in de muziek verwerkt (zelfs achterstevoren). Subliminaal wil zeggen dat je ze niet of nauwelijks hoort, terwijl je onderbewuste ze uitstekend kan waarnemen en opnemen. Dus terwijl jij naar een muziekje luistert krijgt je onderbewuste elke affirmatie zo'n 50 keer te horen. Door die herhaling worden er versneld nieuwe neurale paden aangelegd in je brein. Omdat de opnamecapaciteit van je hersenen groter is naarmate jij meer ontspannen bent, zijn er ook nog brainwaves aan de video toegevoegd die je hersenfrequentie verlagen.  

 

De nieuw aangemaakte neurale paden maken dat je van binnenuit de impuls krijgt om daardwerkelijk te gaan handelen naar de door jou gewenste overtuigingen. 

Heb je een dergelijke mindsetvideo wel echt nodig? 

Ben jij gewoonlijk heel gebalanceerd, spreek je een ander gemakkelijk aan en kun je hem goed vrij latennegative mind, dan heb jij waarschijnlijk geen mindsetvideo nodig. Maar merk je dat je je regelmatig voorneemt om iemand aan te spreken, maar dat in de praktijk meestal niet doet, dan wil jouw onderbewuste iets anders dan je bewuste. Dat is niet fijn, want niet assertief zijn gaat steevast ten koste van jezelf!

 

Met de mindsetvideo synchroniseer je je onderbewuste met wat je bewust wil, en word je meer de persoon die je van binnen graag wil zijn!  

 

Bestel hier je mindsetvideo!

Zo gemakkelijk werkt het

Om de overtuigingen in je onderbewuste te implanteren dien je de video minimaal 3 weken lang 2 keer per dag te bekijken en beluisteren, liefst met koptelefoon of oortjes. De beste tijd om dit te doen is meteen na het wakker worden (nog voor je opgestaan bent) en vlak voor het slapen gaan (als je al in bed ligt). Natuurlijk kun je ook overdag kijken, maar hoe meer ontspannen je brein is, hoe gemakkelijker de boodschappen in je onbewuste opgenomen worden.

Overtuigend wetenschappelijk bewijs

wetenschappelijk bewijs Wellicht vraag jij  je – net als ik aanvankelijk – af of dit wel echt werkt. Het lijkt zo simpel: je conflictvaardigheid verbeteren door 3 weken lang naar een videootje kijken. Is dat geen sprookje? 

Nee dus. Het werkt echt. Er is veel onderzoek naar gedaan en er is vanuit de neurowetenschap volop bewijs voor gevonden.

Lees bijvoorbeeld 'NeuroWisdom' (Waldman & Manning, 2017), of 'Words can Change your Brain' (Newberg & Waldman, 2013),  of het al oudere 'The Power of Your Subconscious Mind' (Murphey, 2008). Jezelf blootstellen aan subliminale boodschappen heeft een bewezen meetbaar en duurzaam effect op je brein. En gecombineerd met de positieve en inspirerende beelden nestelen ze zich nog gemakkelijker in je onbewuste. Sneller dan op deze manier jezelf bijsturen en je leven in betere banen leiden bestaat niet. 

Is er ook een contra-indicatie?

Nee. Voor zover bekend niet. 

Geinteresseerd? 

Zit je in een moeilijke tijd en wil je gemakkelijker en creatiever met die situatie om kunnen gaan, dan is een mindsetvideo de gemakkelijkste en goedkoopste krachtige ondersteuning die je maar kunt bedenken. Klik op de button hieronder om de Mindsetvideo Veranker je Vrije Positie te bestellen. 

 

Bestel hier je mindsetvideo!