Vrijplaatstraject: conflict & lifecoaching

Van zandkorrel tot parel met transformatieve Vrijplaatscoaching
Van zandkorrel tot parel met transformatieve Vrijplaatscoaching

Lig je wakker van een lastig conflict of innerlijke blokkade? Loop je tegen je emotionele en/of fysieke grenzen aan? Ben je bang dat dit wel eens het begin van het einde zou kunnen zijn? Dan wordt het tijd naar binnen te kijken en je huidige script te vervangen! 

 

Dit transformatieve conflict- & lifecoachingtraject helpt jou je huidige situatie in goede banen te leiden en met vertrouwen en energie je eigen toekomst tegemoet te gaan. 

 

Dit is wat het Vrijplaatstraject je concreet gaat brengen:

- grond onder de voeten

- inzicht in je onbewuste blokkades en programmering (die leidden tot je huidige problemen) 

- grip op je emoties 
- zicht op wat je echt wil en hoe je dat (op de automatische piloot!) kunt bereiken
- praktische handvaten om met mildheid en kracht je situatie communicatief in goede banen te leiden

- een boeiende, verfrissende, rijke leerervaring, die jou helemaal doet opbloeien en je eigenwaarde terugvinden

 

Een ‘goede’ aanleiding voor een Vrijplaatstraject is:
- een conflict of innerlijke blokkade waar je onderdoor dreigt te gaan
- zware onvrede over je huidige omstandigheden
- een vervelend strijdpatroon dat je hindert|
- een oud conflict, dat nooit is opgelost en waar je nog steeds last van hebt
- het verlangen om beter met conflict om te kunnen gaan

 

Hoe we te werk gaan 

We gaan ontspannen en gestructureerd met je probleem aan de slag. Om snel overzicht en inzicht in je situatie te krijgen maken we daarbij gebruik van een ruimtelijk tool: het Vrijplaatstool. Je ontdekt hoe je je valkuil(en) kunt omzeilen, waar je kansen liggen en hoe je de situatie positief kunt beïnvloeden. Ook leer je je innerlijke wijsheid aan te boren en  je pijnlijke emoties te transformeren en loslaten. Zo nodig bereiden we samen het lastige gesprek met je opponent voor. En zo gewenst ontvang je na afloop technische ondersteuning om je onbewuste impulsen versneld te synchroniseren met je bewuste doelstellingen.

 
Een klant over het traject
'Ik heb het Vrijplaatstraject als zéér positief ervaren! Het heeft me enorm veel duidelijkheid en inzicht gegeven in waar ik mee bezig ben. Hoe ik het gegeven kan aanpakken; welke stappen te zetten. Ik kan het oprecht iedereen aanbevelen.'  
M. Dames te Amsterdam, Qikong docent
Lees hier meer referenties

 

De begeleiding

5 tot 7 coachingsessies van 2 uur + nazorg. Sessie 6 en 7 zijn beiden facultatief (maar niet los verkrijgbaar). Sessie 6 geeft handvatten voor emotionele zelfzorg en sessie 7 is een voorbereidingssessie op een lastig gesprek dat er al dan niet zit aan te komen. Of deze sessies nodig zijn is afhankelijk van je situatie.

 

Unieke extra service: de Mindsetvideo!

Een zeer uniek, op maat gemaakt extra feature, gebaseerd op de allernieuwste kennis over de werking van ons brein, teneinde in een versneld tempo jouw bewuste en onbewuste op een lijn te brengen. In deze 3 minuten durende Mindsetvideo zullen jouw persoonlijke beelden en (subliminale) affirmaties gecombineerd worden met geavanceerde brainwavetechnologie teneinde je onbewuste en bewuste op een lijn te brengen. Dit technisch hulpmiddel dat om begrijpelijke redenen pas na afloop van je traject geproduceerd kan worden, gaat je helpen in korte tijd een enorme verlichting en gedragsverandering te realiseren. 

 

Voor wie is dit traject niet geschikt 

Niet bij ernstige verwarring of verslaving.

 

Waar 

De coaching vindt plaats bij KW9, tegenover het Centraal Station, of bij Het Coachhuis, aan het Vondelpark in Amsterdam. 

 

Investering 

Prijs op aanvraag. Neem vrijblijvend contact met ons op! 

 

btn_e-zine

 

NB Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing