Gratis coaching

Gratis coaching voor Amsterdammers met kleine beurs

Tijd voor een vertrouwelijk gesprek?
Tijd voor een vertrouwelijk gesprek?

Ja, je leest het goed! 

Als je het zelf niet kunt betalen, kun je via ons sociale project

Vrijplaats Amsterdam GRATIS professioneel gecoacht worden door een gecertificeerde vrijplaatscoach. Voorwaarde is dat je minima bent en in Amsterdam woont. Let op: minima zijn betekent niet persé dat je geen werk hebt! Er zijn vele parttimers, ZZP-ers, alleenstaande ouders en mantelzorgers die ook binnen de minimagrens vallen. In Amsterdam ben je minima als je niet meer dan 120% van het sociaal minimum te besteden hebt. Weet je niet zeker of je binnen de categorie valt, maar heb je geen ruimte in je portemonnee: neem dan gewoon even contact met ons op. Wij zijn er om diegenen te helpen die het echt nodig hebben, maar het niet kunnen betalen. 

 

Je kunt terecht met sociale conflicten, bijvoorbeeld op je werk, thuis, binnen je familie, met buren, school, of instanties. 
Daarnaast kun je ook terecht met innerlijke conflicten, bijvoorbeeld rondom armoede, mantelzorg, verlies van werk of gezondheid, echtscheiding, eenzaamheid. 

 

Dus. Heb jij een kleine beurs en kun je heel hard wat coaching gebruiken? Gun jezelf een warm bad en meld je aan via www.vrijplaatsamsterdam.nl. Het zal je goed doen! 

 

Heb je misschien belangstelling om zelf vrijwillig conflictcoach te worden? Leuk, want conflictcoaching is inhoudelijke boeiend vrijwilligerswerk, dat bovendien fantastisch is voor je eigen persoonlijke ontwikkeling! Meld je in dat geval rechtstreeks aan bij mij, dan zet ik je op de lijst. Het ziet er namelijk naar uit dat er in meer stadsdelen in Amsterdam Vrijplaatsen komen.