Visie en missie van de Vrijplaatscoach

We have a dream!

Wij willen mensen graag leren soepeler met conflict en andere lastige omstandigheden om te gaan! Daartoe bieden we een Vrijplaats® aan, een veilige plek en de ultieme setting voor zowel werknemer als werkgever voor het vinden en vormgeven van een constructieve uitweg uit de situatie. Wij doen er alles aan om dit proces zo richting te geven, dat beiden partijen er beter van worden. Daar hebben we onze eigen, transformatieve methode voor.

 

‘Wij’ zijn Alexandra van Smoorenburg en Paul Sträter, senior conflict- en re-integratiecoaches bij De Vrijplaatscoach. Wij houden ons al 20+ jaar bezig met ‘meervoudige problematiek’ en ‘werkdruk en werkstress’, wat sinds 2007 psychosociale arbeidsbelasting wordt genoemd. Wij waren de eerste experts in Nederland op dat gebied. (Alexandra was een van de eersten die een inhoudelijk artikel schreef over hoe daar mee om te gaan!)

 

Ons serviceconcept is ontwikkeld op basis van heel veel jaar ervaring in management- en directiefuncties en talloze studies op het gebied van management, leiderschap, coaching,  counselling, en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Onze praktische, zingevende benadering kan absoluut uniek genoemd worden. Werken met ons is laagdrempelig, inspirerend en leerzaam, en ten behoeve van beide partijen. Ons streven is altijd dat iedereen er beter van wordt.   

 

Maatschappelijk zijn we ook actief. In 2014 startten we het vrijwilligersinitiatief Vrijplaats Amsterdam / Conflicthulp Minima, dat kosteloos professionele conflictcoaching biedt aan Amsterdammers met een kleine beurs. Wil je daar meer over weten, kan dan eens op onze website www.conflicthulpminima.nl

 

Vind je ons leuk en wil je ons volgen? Word lid van onze Facebookgroep: Vrienden van de Vrijplaats

 

Volg ons op Facebook!