Onze droom

We have a dream!

DE VRIJPLAATSCOACH is een Amsterdams bureau voor conflict- en re-integratiebegeleiding. We zijn met twee senior coaches, beiden gespecialiseerd in het mobiliseren van eigen verantwoordelijkheid en zelfsturing, met name onder lastige omstandigheden, die werkdruk en werkstress opleveren. We ontwikkelden een eigen methodiek voor het hanteren, benutten en loslaten van (het innerlijk) conflict. We werken vooral in de Zorg- en Welzijnssector, maar ook voor particulieren.

 

Waarom die aandacht voor conflict? Vanwege de groeikansen die erin verborgen zitten. Het vermogen ze goed te hanteren en benutten is van onschatbare waarde voor je welzijn, gezondheid, carrière en financiën. Conflictvaardigheid loont. Het is een basisvaardigheid waar echt iedereen zich in zou moeten bekwamen. En dan kom je achter het volgende: je zit er nooit op te wachten, maar ze komen precies op het juiste moment! 

 

Wij willen van de wereld graag een betere plek maken. Door zoveel mogelijk mensen te  helpen beter met conflict om te gaan. Daarom zijn we in 2014 het pad van sociaal ondernemerschap ingeslagen en startten we het burgerinitiatief Vrijplaats Amsterdam, dat kosteloos conflictcoaching biedt aan Amsterdammers met een een kleine beurs. Voor meer informatie, zie www.conflicthulpminima.nl

 

Wij gaan voor een veilige, vriendelijke en vreedzame samenleving. Jij ook? Word dan lid van onze Facebookgroep: Vrienden van de Vrijplaats.