Transformatieve conflict-en-lifecoaching in Amsterdam

Transformatieve coaching voor een betere relatie met jezelf en anderen

Ervaar je veel stress en (onderhuids) conflict op je werk of thuis, en heb je soms het gevoel er alleen voor te staan, misschien zelfs de vrees opnieuw te moeten beginnen? Naar. Pittig voor je gezondheid ook. Of is het bij jou meer zo dat je te veel ballen in de lucht moet houden, en lukt het je maar niet je grenzen te bewaken en de workload omlaag te brengen, waardoor je inmiddels kapot moe bent?

 

Onze drijfveer is het weer vruchtbaar maken van onvruchtbare situaties. Weer licht in de duisternis brengen! Dat doen we al meer dan 20 jaar, en met veel succes. We helpen je dan ook graag je eigen wijsheid en kracht weer aan te boren en van daaruit zelf je situatie in goede banen te leiden. Ha, wij weten nu al dat je dat gaat kunnen! 

Welke trajecten zijn er? 

  • Transformatieve Conflict- & Lifecoaching: Lifecoaching bij innerlijk conflict, dreigende burnout en Conflict- & Lifecoaching bij psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en diepgeworteld innerlijk èn uiterlijk conflict;
  • Transformatieve Conflictcoaching: individuele coaching bij een uiterlijk conflict 
  • Transformatieve Conflictbemiddeling: individuele conflictcoaching plus begeleiding bij het lastige gesprek
  • Leiderschapscoaching: leiding geven aan je eigen leven, of je team;
  • Teamcoaching Ninja-style: jaartraject voor het hele team bij onvoldoende wij-gevoel, (sluimerende) conflicten, werkstress, fouten, te hoog ziekteverzuim. 

Lees hier hoe anderen onze dienstverlening ervaren hebben! 

Weten of onze dienstverlening bij je past?

Wij hanteren een gestructureerde (stapsgewijze), ontspannen en creatieve aanpak. Het is praktisch, soms confronterend, maar ook verrassend en bevrijdend. Maar belangrijk is natuurlijk dat het ook persoonlijk klikt. En dat weet je eigenlijk pas nadat we elkaar ontmoet heben. Wij vinden dat zelf trouwens ook prettig. Dus schroom niet een kennismakingsgesprek (telefonisch of fysiek) in te plannen, ontvang een voorstel op maat, en ga voor resultaat.

 

NB Dit is zo'n beetje het profiel van de mensen die wij spontaan aantrekken:)

Plan een kennismakingsgesprek 

 

NB Op al onze diensten zijn de Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring van toepassing