Conflictcoaching 2.0

Masterclass Conflictbevrijding

Masterclass Conflictbevrijding

In elke begeleidende functie word je dagelijks geconfronteerd met mensen die in conflict zijn. Ofwel met zichzelf, ofwel met een ander. Hulp daarbij kun je op twee manieren vormgeven: het conflict helpen afhandelen: conflict begeleiden, of het conflict helpen oplossen: conflict bevrijden. Als je geinteresseerd bent in het laatste, dan is dit een verdiepende Masterclass voor jou.

Voor wie?

Voor geestelijk verzorgers, coaches en psychosociaal hulpverleners

Je conflictcoachingskills verbeteren

Zonder hulp blijven mensen bepaalde conflicten soms jarenlang meezeulen. En projecteren op de buitenwereld. En er hun nageslacht mee belasten. Zonde van de tijd en energie die dat kost.

Daarom is het zo megabelangrijk dat hulpverleners mensen goed en effectief helpen bij het oplossen van hun conflicten. Je kunt niet volstaan met luisteren en dan verder een beetje informeren over hoe het werkt aangevuld met wat communicatie-adviezen. Voor conflictbevrijding is méér nodig. 

De Vrijplaatsmethode

De Vrijplaatsmethode is een transformatieve conflictcoachingmethode die leidt tot conflictbevrijding. Met deze methodiek leer je je coachee
1) het conflict emotioneel en communicatief goed te hanteren,
2) het conflict te benutten voor heling, groei en/of zingeving 
3) het conflict versneld te verwerken en los te laten.

NB Dit betekent dat je als conflictbevrijder óók van betekenis kunt zijn voor iemand wiens tegenpartij niet openstaat voor een gesprek of oplossing!

 

Wat je gaat leren

In de  Masterclass Conflictbevrijding'  komen de volgende onderwerpen aan de orde: 

  • een conflict bevrijdend framen
  • de stappen om transformatie en oplossing van (innerlijk) conflict te faciliteren (het model)
  • het geheim van conflictbevrijding
  • een eenvoudige techniek om de zelfreflectie en de constructieve zelfsturing van je coachees nu al te verbeteren (waardoor coachees sneller hun eigen aandeel en mogelijkheden zien en jij minder hard hoeft te werken);
  • de 8 vaardigheden van een conflictbevrijder 

Bonus: Cheatsheet van Conflictmindset naar Groeimindset (6 typologieën). 

 

NB Deze Masterclass is de eerste trainingsdag van de Training Transformatieve Conflictcoaching, maar is uitstekend los te volgen! Dus… zin in zo'n fijne verdiepingsdag?

 

Ja super, gimmie the tools! 

Enkele reviews

Bertien Mulders (GZ-psycholoog) 'Ik vond de masterclass "het geheim van conflictbevrijding" erg inspirerend en goed gegeven door Alexandra! Ik zal hiervan gebruik gaan maken binnen mijn werk als GZ-psycholoog. Ik kijk uit naar een volgende boeiende masterclass van Alexandra!"

 

Monique Visser (bemiddelaar Belastingdienst):'Geweldige Masterclass conflictbevrijding gedaan! Ontzettend leerzaam voor iedereen. Alexandra is ontzettend bedreven om jou écht iets bij te brengen en kan dat ook. Je blijft echt bij de les en de oefeningen zijn ook echt bijzonder vond ik. Ontzettend leerzaam voor iedereen in iedere fase van zijn eigen leven en met dat van anderen. Dank!!'  

Aanmelden

Heb je interesse? Geef je naam door, dan zet ik je op de wachtlijst en zodra er 4 aanmeldingen zijn neem ik contact met je op en prikken we samen met een datumprikker een datum. 
De Masterclass duurt van 9.00 - 17.00 uur. 

Locatie 

Het Coachhuis, Binnenkant 24, op 5 minuten loopafstand van Amsterdam CS

Investering

€247 ex BTW, inclusief koffie, thee, fruit. En besluit je de Training Transformatieve Conflictcoaching te willen doen, dan wordt dit bedrag later in mindering gebracht op de opleidingsprijs. 

 Nice, ik meld me aan.