Masterclass Transformatieve Conflictbegeleiding - live online

Masterclass Conflictbevrijding

AlexandravSmoorenburgTransformatieveConfictcoaching

Verbeter je conflictcoachingskills!

Voor geestelijk verzorgers, maatschappelijk werkers, coaches en psychologen 

 • Begeleid jij regelmatig clienten die verwikkeld zijn in ernstig conflict, zoals vechtscheiding, vechtontslag, of grensoverschrijdend gedrag of geweld?
 • Begeleid jij regelmatig clienten die worstelen met innerlijk conflict, waardoor ze hun grenzen niet weten te stellen en doordoor hard op weg zijn naar een burnout?
 • Denk je wel eens dat je 'minstens een psycholoog' zou moeten zijn om cliënten met ernstig conflict goed te kunnen helpen? (nee hoor)

Maak laagdrempelig kennis met de Vrijplaatsmethode!

1-243 De Vrijplaatsmethode is een praktische, transformatieve STAP-VOOR-STAP-METHODE voor het faciliteren van conflicthantering èn conflictbevrijding.

 

De Vrijplaatsmethode:

 • faciliteert het effectief hanteren, benutten èn loslaten van (innerlijk) conflict
 • maakt gebruik van zelfsturingstools die je client helpen om zèlf de situatie in goede banen te leiden
 • werkt met transformatieve coachingtechnieken en oefeningen die je cliënt helpen om versneld zijn heftige emoties te reguleren en transformeren.  
 • is gebaseerd op een zingevende benadering van conflict;

Je kunt met behulp van de Vrijplaatsmethode óók mensen helpen
waarvan de tegenpartij niet openstaat voor een gesprek of oplossing!

Wat je gaat leren in deze ONLINE Masterclass

In de online  Masterclass Conflictbevrijding'  komen de volgende onderwerpen aan de orde: 

 • de CRUX van het conflict begeleiden (dit wil je echt weten)
 • de 7 vaardigheden van een conflictbevrijder 
 • het geheim van conflictbevrijding
 • de logistiek van de oplossing op dieper niveau begrijpen
 • een eenvoudig toepasbare, supereffectieve techniek om de zelfreflectie en de constructieve zelfsturing van je cliënten te verbeteren, waardoor ze sneller hun eigen aandeel en mogelijkheden zien - en jij minder hard hoeft te werken;

De Masterclass bestaat uit: 

 1. Twee live online lessen (via Zoom) van ca 2 uur
 2. Vijf fantastische bonussen, waarover meer in het webinar!
 3. Een vragenuurtje, enkele weken na de training, nadat je hebt geoefend met de geleerde techniek

NB Deze Online Masterclass is de eerste trainingsmodule van de Training Transformatieve Conflictcoaching, maar is ook uitstekend los daarvan te volgen! Je zult er diepgaande inzichten opdoen en leert alvast één superhandige praktische techniek toe te passen. 

Dit vonden enkele van jouw collega-professionals van de Masterclass: 

Bertien Mulders (GZ-psycholoog): 'Ik vond de masterclass conflictbevrijding erg inspirerend en goed gegeven door Alexandra! Ik zal hiervan gebruik gaan maken binnen mijn werk als GZ-psycholoog. Ik kijk uit naar een volgende boeiende masterclass van Alexandra!" 

 
Tara Dik (coach en trainer): In een interview met Alexandra werd ik gegrepen door de nadruk die zij legde op het element van ‘zelfsturing’: vanuit volledige gelijkwaardigheid coachen en mensen in contact brengen met hun Eigen Wijsheid. Met mijn bijna 20 jaar ervaring als coach kon ik reeds prima uit de voeten, maar deze methode heeft mij gemak én verdieping gebracht. Een praktisch toepasbaar kader dat coachees daadwerkelijk transformeert! Ook het werken met de spirituele dimensie heb ik als een verrijking en toevoeging ervaren, waardoor ik zelf ook een innerlijke groeistap maakte.' 

Alberto Schreutelkamp (jurist en geestelijk verzorger): 'Ik heb tijdens mijn studies uiteraard uiteraard ook het vak communicatieve vaardigheden gehad. Maar na deze training stel ik achteraf vast dat er op dit vlak toch onvoldoende de diepte is ingegaan. Ik had dan ook behoefte meer bij de essentie te komen. Deze training heeft mij zelfs méér heeft gebracht dan ik verwachtte. Zowel in de verdieping, als aan de praktische kant van de begeleiding. De kunst van de juiste vragen stellen én in de juiste volgorde. Wat mij betreft zou deze training een vast onderdeel moeten zijn van de opleiding tot geestelijk verzorger.'

 

Monique Visser (bemiddelaar): 'Geweldige Masterclass conflictbevrijding gedaan! Ontzettend leerzaam voor iedereen. Alexandra is ontzettend bedreven om jou écht iets bij te brengen en kan dat ook. Je blijft echt bij de les en de oefeningen zijn ook echt bijzonder vond ik. Ontzettend leerzaam voor iedereen in iedere fase van zijn eigen leven en met dat van anderen. Dank!!'

Aanmelden

Geinteresseerd in transformatieve conflictbegeleiding en deze Masterclass, maar twijfel je nog?

Check het gratis Webinar 'Verder helpen bij (ernstig) conflict. De kracht van Transformatieve Conflictbegeleiding.'

Data Masterclass Conflictbevrijding 

1) 1 sept + 13 sept van 10 - 12 uur. Vragenuurt 10 okt om 20 uur
2) 10 okt + 17 okt van 10 - 12 uur. Vragenuurtje 24 okt om 20 uur

(NB aansluiting op Training Transformatieve Conflictcoaching, Bootcamp 1: 27, 28 en 29 oktober, van 9 - 17 uur)

Geef hier aan op welke van de 2 startdata je deelneemt!

 Aanschaf Masterclass Conflictbevrijding