De Vrijplaatscoach. Van Conflict naar Groei. - Vrijplaats Lab

Het Vrijplaats Lab

Een community van gelijkgezinden

Het Vrijplaats Lab is een Community voor Coaches, Maatschappelijk Werkers en Geestelijk Verzorgers die de Training Transformatieve Conflictbegeleiding hebben gevolgd. In de training hebben ze waardevolle kennis en vaardigheden opgedaan om hun cliënten op impactvolle wijze te begeleiden bij het hanteren, benutten en loslaten van conflicten. Het Vrijplaats Lab biedt aanvullend een plek om te oefenen, uit te wisselen en samen te verdiepen! 

Voor wie

Wie mij kent weet dat ik graag werk met sociale professionals met een grote liefde voor het begeleidingsvak en een sterke 'calling' om écht te helpen. Vanuit gelijkwaardigheid. Het Vrijplaats Lab is daarom speciaal ontworpen voor diegenen die houden van verbinden en elkaar steunen en inspireren. WIens hart blij wordt van transformatie, en alles rondom verdieping, persoonlijke groei en zingeving.

Het Vrijplaats Lab in notendop

  • vaardigheden oefenen / demo's indien gewenst
  • samen leren en studeren rondom thema's
  • uitwisseling vanuit de verschillende professionele achtergronden (geestelijke verzorging, coaching, maatschappelijk werk, psychologie) 
  • netwerken

Programma

Jaarthema 2024: Verbinding
Herfst Lab: Verlies & Rouw
Winter Lab: Veiligheid & Hechting
Lente Lab: Verlangen
Zomer Lab: Vieren. Samen een dagje uit

 

Online en live bijeenkomsten
Per seizoen zijn er 2 online bijeenkomsten - één aan het begin en één aan het eind.
Halverwege het seizoen 1 live Verdiepingsdag op zaterdag, van 10 - 15 uur.

In de eerste online bijeenkomst wordt het thema geintroduceerd, krijg je literatuur aangereikt, en bepaal je je eigen persoonlijk doel voor dat seizoen. 
Tijdens de live Ontmoetingsdag is er ruimte voor verdiepende uitwisseling etc. 
In de tweede online meeting gaan we samen oogsten: we verzamelen onze belangrijkste inzichten en identificeren de valkuilen.

 

Tussendoor...
Het hele jaar door zijn er waardevolle verbindingen en interacties. In een levendige whatsapp groep delen deelnemers inspiratie (boeken, artikelen, websites, tv programma's) en stellen elkaar vragen. Superleuk dat laagdrempelige ongoing contact met collega conflictbevrijders! 

Praktisch

De live ontmoetingsdag vindt plaats in hartje Amsterdam, op een heerlijke 17e eeuwse locatie op 5-7 min loopafstand van CS.
Het lidmaatschap aan het Vrijplaats Lab bedraagt €397 per jaar (exclusief BTW).

NB: Voorwaarde voor instroom is dat je de training Transformatieve Conflictbegeleiding hebt doorlopen.