Programmeer je brein om beter bij jezelf te kunnen blijven in conflict

Verbeter je conflictvaardigheid met dit tool

Verbeter je conflictvaardigheid met dit tool

Blijf jij het (ondanks trainingen) lastig vinden om iemand aan te spreken? Schiet je snel in je oordeel, of juist in je emotie? Vervelend, want dit pakt altijd in jouw nadeel uit! Gelukkig kun je daar met de huidige technologie heel laagdrempelig iets aan doen. Met onderstaande high tech Mindsetvideo verbeter je in no time al je relaties! Ook die met jezelf:) 

De mindsetvideo 'Veranker je Vrije Positie'

Met deze mindsetvideo kun je in 2 x 3 minuten per dag gedurende 3 weken een gevoel van innerlijke vrijheid in je onderbewuste verankeren. Hierdoor kun je in lastige situaties beter bij jezelf, en gemakkelijker in contact met de ander blijven. Je voelt je rustiger en kalmer en wordt minder snel het conflict ingezogen. Door je Vrije Positie te verankeren verbetert niet alleen je vermogen constructief met (innerlijk) conflict om te gaan, maar word je ook meer de persoon die je van binnen graag wilt zijn!

 

Wow, dat wil ik!

 

Wat is een mindsetvideo?

Change your mindDit is een video met ca 20 beelden en affirmaties die je conflictvaardigheid verbeteren. Onder die beelden is een muziekje gemonteerd met ontspannende brainwaves plus diezelfde affirmaties subliminaal nog zo'n 50 keer. Door de ontspannende brainwaves nemen je hersenen de subliminale affirmaties sneller en dieper op.  

 

Subliminaal wil zeggen dat je oren ze niet of nauwelijks horen, terwijl je onderbewuste ze uitstekend kan waarnemen en opnemen! Dus kijkend naar de veelzeggende plaatjes krijgen jouw hersenen de bijbehorende slimme boodschappen ca 50 keer binnen. Door die intensieve herhaling worden er in je brein versneld nieuwe neurale paden aangelegd, die maken dat je van binnenuit de impuls krijgt om daardwerkelijk te gaan handelen naar de door jou gewenste nieuwe overtuigingen. 

Heb ik zo'n mindsetvideo wel nodig? 

Dat ligt er maar aan. Als jij mensen gemakkelijk aanspreekt, een kei bent in het opschorten van je oordeel en uitstekend in staat bent de ander vrij te laten, negative minddan heb jij deze mindsetvideo niet nodig. Ben je daar nog niet, dan kan deze video voor jou van grote betekenis zijn. Want deze mindsetvideo gaat jou helpen je onderbewuste te synchroniseren met wat je bewust wil, waardoor je meer de persoon wordt die je van binnen graag wil zijn!  

Zo gemakkelijk werkt het

Om de overtuigingen in je onderbewuste te implanteren dien je de video 3 weken lang 2 keer 3 minuten per dag te bekijken en beluisteren, liefst met koptelefoon of oortjes. De beste tijd om dit te doen is meteen na het wakker worden (nog voor je opgestaan bent) en vlak voor het slapen gaan (als je al in bed ligt). Want hoe ontspannener je brein is, hoe gemakkelijker de boodschappen in je onbewuste opgenomen worden. 

 

Bestel hier je mindsetvideo!

Brainwash

'Ja maar Alexandra, dat is toch je reinste brainwash?!' Jazeker. Dat is het, en niks anders.

Alleen installeer je met deze mindsetvideo gezonde overtuigingen bij jezelf, die behulpzaam en bevrijdend zijn en je helpen groeien. Overtuigingen waar je zelf bewust voor kiest. Voor de meeste van jouw huidige gedachten heb jij nooit bewust mogen kiezen; die kreeg je gratis en voor niks mee in je kindertijd! We zijn allemaal gebrainwasht. Verandering aanbrengen in je huidige mindset is geen sinecure, daar kun je waarschijnlijk best wat hulp bij gebruiken...   

Too good to be true? 

wetenschappelijk bewijs Wellicht vraag jij  je - net als ik aanvankelijk - af of dit wel ècht werkt. Want het klink nogal simpel: je conflictvaardigheid verbeteren door 3 weken lang naar een videootje kijken.
Is dat geen sprookje?!

Nee dus. Het werkt echt. Al mijn coachingklanten krijgen 'm al een paar jaar kado van mij, omdat het zo'n enorme steun in de rug is. En de meeste coachees zijn er heel erg enthousiast over. Maar er is ook heel veel onderzoek naar gedaan en vanuit de hersenwetenschap volop bewijs voor gevonden. Lees bijvoorbeeld 'NeuroWisdom' van Waldman & Manning (2017), of het bekende al oudere 'The Power of Your Subconscious Mind' van Murphey (2008). Jezelf blootstellen aan subliminale boodschappen heeft een bewezen meetbaar en duurzaam effect op je brein. En gecombineerd met inspirerende beelden en ontspannende brainwaves nestelen ze zich nog gemakkelijker in je onbewuste.

 

Sneller en laagdrempeliger jezelf diepgaand bijsturen en je leven in betere banen leiden bestaat simpelweg niet. 

Is er ook een contra-indicatie?

Nee. Voor zover bekend niet. 

Geinteresseerd? 

Zit jij NU in een moeilijke tijd en wil je gemakkelijker en creatiever met die situatie om kunnen gaan, dan is deze mindsetvideo de gemakkelijkste en goedkoopste krachtige ondersteuning die je maar kunt bedenken. Klik op de button hieronder en hij is voor jou. Ook al kost het je iets, ik beschouw dit oprecht als een kadootje van mij aan jou. Veel geluk ermee!

 

Bestel hier de mindsetvideo 'Veranker je Vrije Positie'!