Programmeer je brein om beter bij jezelf te kunnen blijven in conflict

Verbeter je conflictvaardigheid tot in het onbewuste (tool)

Verbeter je conflictvaardigheid tot in het onbewuste (tool)

Blijf jij het ondanks trainingen lastig vinden om iemand aan te spreken? Schiet je snel in je oordeel, of juist in je emotie? Vervelend, want dit pakt altijd in jouw nadeel uit! Gelukkig kun je daar met de huidige technologie ook laagdrempelig iets aan doen. Met onderstaande high tech Mindsetvideo verbeter je in no time al je relaties! Ook die met jezelf:) 

De mindsetvideo 'Veranker je Vrije Positie'

Met deze mindsetvideo kun je in 3 weken tijd je gevoel van innerlijke vrijheid in je onderbewuste verankeren. Hierdoor kun je in lastige situaties beter bij jezelf, en gemakkelijker in contact met de ander blijven. Je voelt je rustiger en kalmer en wordt minder snel het conflict ingezogen. Door je Vrije Positie te verankeren verbetert niet alleen je vermogen constructief met (innerlijk) conflict om te gaan, maar word je ook meer de persoon die je van binnen graag wilt zijn!

 

Wow, dat wil ik!!

 

Wat is een mindsetvideo?

Change your mindDit is een video van 3 minuten met ca 20 beelden en affirmaties die je conflictvaardigheid verbeteren. Onder die beelden is een muziekje gemonteerd waaraan subliminaal ontspannende brainwaves zijn toegevoegd plus diezelfde affirmaties, elk nog zo'n 50 keer. De brainwaves helpen je hersenen om de subliminale affirmaties in een ontspannen staat op te nemen, waardoor ze sneller en beter verankeren. 

 

Subliminaal wil zeggen dat jij ze niet of nauwelijks hoort, terwijl je onderbewuste ze uitstekend kan waarnemen en opnemen! Dus terwijl jij naar wat veelzeggende plaatjes kijkt krijgt je systeem elke afzonderlijke slimme boodschap zo'n 50 keer binnen. Door die intensieve herhaling worden er in je brein versneld nieuwe neurale paden aangelegd, die maken dat je van binnenuit de impuls krijgt om daardwerkelijk te gaan handelen naar de door jou gewenste overtuigingen. 

Heb ik zo'n mindsetvideo wel nodig? 

Dit ligt er maar aan. Als jij mensen gemakkelijk aanspreekt, een kei bent in het opschorten van je oordeel en uitstekend in staat bent de ander vrij te laten, negative minddan heb jij deze mindsetvideo niet nodig. Maar stel jij aanspreken steevast uit, en heb je de neiging zaken op te kroppen en ze er later ongenuanceerd uit te flappen (soms ook nog tegenover de verkeerde persoon), dan wil jouw onderbewuste iets heel anders dan je bewuste! En dan kan deze video voor jou van grote betekenis zijn. Want deze mindsetvideo helpt je je onderbewuste te synchroniseren met wat je bewust wil, waardoor je meer de persoon wordt die je van binnen graag wil zijn!  

 

Bestel hier je mindsetvideo!

Zo gemakkelijk werkt het

Om de overtuigingen in je onderbewuste te implanteren dien je de video minimaal 3 weken lang 2 keer per dag te bekijken en beluisteren, liefst met koptelefoon of oortjes. De beste tijd om dit te doen is meteen na het wakker worden (nog voor je opgestaan bent) en vlak voor het slapen gaan (als je al in bed ligt). Natuurlijk kun je ook overdag kijken, maar hoe ontspannener je brein is, hoe gemakkelijker de boodschappen in je onbewuste opgenomen worden.

Brainwash

'Ja maar Alexandra, dat is toch je reinste brainwash?!' Jazeker. Dat is het, en niks anders. Alleen installeer je met deze mindsetvideo gezonde overtuigingen bij jezelf, die behulpzaam en bevrijdend zijn en je helpen groeien. Overtuigingen die je zelf bewust kiest. Voor de meeste van jouw huidige gedachten heb jij nooit bewust mogen kiezen; die kreeg je gratis en voor niks mee in je kindertijd. Werken deze prima voor jou dan is het goed, niks meer aan doen, maar zo niet, dan is het aan jou daar verandering in te brengen. En zoals we allemaal weten is dat geen sinecure, dus waarschijnlijk kun je daar best wat hulp bij gebruiken...   

Overtuigend wetenschappelijk bewijs

wetenschappelijk bewijs Wellicht vraag jij  je – net als ik aanvankelijk – af of dit wel ècht werkt. Het lijkt zo simpel: je conflictvaardigheid verbeteren door 3 weken lang naar een videootje kijken, is dat geen sprookje?

Nee dus. Het werkt echt. Al mijn coachingklanten krijgen 'm van mij, omdat het een enorme steun in de rug is. Er is ook heel veel onderzoek naar gedaan en er is vanuit de hersenwetenschap volop bewijs voor gevonden. Lees bijvoorbeeld 'NeuroWisdom' van Waldman & Manning (2017), of het bekende al oudere 'The Power of Your Subconscious Mind' van Murphey (2008). Jezelf blootstellen aan subliminale boodschappen heeft een bewezen meetbaar en duurzaam effect op je brein. En gecombineerd met de positieve en inspirerende beelden en ontspannende brainwaves nestelen ze zich nog gemakkelijker in je onbewuste.

Sneller en laagdrempeliger dan op deze manier jezelf diepgaand bijsturen en je leven in betere banen leiden bestaat simpelweg niet. 

Is er ook een contra-indicatie?

Nee. Voor zover bekend niet. 

Geinteresseerd? 

Zit je in een moeilijke tijd en wil je gemakkelijker en creatiever met die situatie om kunnen gaan, dan is een mindsetvideo de gemakkelijkste en goedkoopste krachtige ondersteuning die je maar kunt bedenken. Klik op de button hieronder en hij is voor jou. 

 

Bestel hier de mindsetvideo 'Veranker je Vrije Positie'!